2010. április 4., vasárnap

Mérlegek - célok ...tiszta közgazdaságtan!


No, csókolom!

Húú, szuperül érezzük magunkat.

A hétvégi "egyéni" tréningeken fény derült erre-arra.

Érdekes, hogy Thea szeparációs gondokkal küzd. Mit jelent ez? Nos, kérem, ha társas tréningen vagyunk, akkor teljes önbizalommal kinyílik, és tolja magát előre, bele a munkába. Egyedül nem olyan bátor egyenlőre. Semmi gond, mert úszott, frankón elhozott egy csatorna túloldaláról. Lábmunka hibátlan, dummy-kedv 2-es, teniszlabda-kedv 5*-ös.

Mérleg: határozottan látszik Piroson, hogy egyedül, a támogató barátnők nélkül óvatosabb, nem olyan hűbelebalázs. No, meg ez a dummy...hogy miért annyira útálatos ez a babzsák, valaki megmondja nekem? 3 elhozásig oké, azután képes és leül mellé. - Megtaláltam, Anyu! Itt van, jöhetsz érte! Bezzeg a teniszlabda mehet akármilyen messzire és akármennyiszer.

Célok: önbizalomnövelés - csak egyedül jön ki velem, és folyton új helyekre megyünk.

"dummy fall-in-love" hadművelet - kiokoskodom, hogy jobban szeresse.

Másik királylányunk, Zoya meg a sértődés nagymestere. Két dologtól is felhúzta az orrát a hétvégén. Ez a kettő összeadódott, és a vasárnapi ring-dresszúra alkalmával hatványaiban ütközött ki.

Ad 1: Thea tüzel hamarosan, és Gryffel játszik. Lecserélte imádott barátnőjét a Pasira.

Ad 2: hogyan merészeltem Cárevics Zoyácskát itthon hagyni, és csakis Theával menni valahová is, és pláne kocsival.

...akkor agyalás! Na, jó! Kellemeset a hasznossal!

Kalocsán szeretnénk kiállítani ezt a szőke fittnesz -babát. Nem kövér, hiszen enyhe nyomás nélkül is érezni az utolsó két bordát (tenyész-kiállítási kondíció definíciója), ám a mai "só" világ az anorexiás álmokat kergeti, meg a szőre is akkora Zoyának, hogy optikailag legalább 2 kg-ot tesz Rá.

Mérleg: kis hülye LIBA!!!!!!

Célok: Esténkét kocogunk. Közben kerestetem nádban, bozótban. Lövök Neki teniszlabdát, engedelmességizgetünk. Meg nekem sem árt az a 2-3-4 km kocogás alkalmanként. Így megadatik Missz IQ-nak, hogy csak Vele! Így talán nem tol ki velem nagyon Kalocsán, és azt mutatja, ami. Egy csodaszép, számomra ideális golden lány. (max. a marja lehetne 2 cm-rel alacsonyabb. Ami mellesleg 56 cm, de ez ma már nagynak számít a többiek között)

Tegnap már voltunk is futni!

Találtunk nyúlnyomot! Imádom, amikor eza Picsa nyomon van. Szétrázza a testát úgy csóvál, és az orrával a földet túrja.

Találtunk érdekes tereptárgyat! Valami radarizé a szántóföld közepében. Jujj, mi ez! -ugri-bugri volt. Ám a második alkalommal bátran elhozta a tárgy tetejére kihelyezett labdát. Igaz a szíve hatszázzal pörgött, de bátran megtette.

Találtunk egy halott őzbakot. Fiatal, szőrős agancsú, zsigeri tájékon hiányos Bambi.

Érdekes , hogy az állatok tudnak valamit a tiszteletről. Ráállt a nyomra Zoya, megtalálta, de tiszteletteljes távolságból figyelte, és lehajtott fejjel körözött a tetem körül. Nem rontott rá, nem akarta bekapni, felvenni. Én is letérdeltem kis Bambink mellé, magam mellé ültettem a kutyámat, és megadtuk a végtisztességet ennek a csodálatos teremtménynek. Sokat vergődött, míg meghalt, látszottak a nyomai a szántóföldön. Vadorzók sebezhették meg, csak elmenekült, és itt érte a halál. Mi ketten, a naplementében, átkísértük Őt a szivárványhídon.

Imádok a határban sétálni. Annyi csoda van, ami a szemnek rejtve van, de ha a szíveddel nézel láthatod.

DE CSAK HA ÉRDEMES VAGY RÁ!!!! NEM MINDENKINEK NYÍLIK KI A VILÁG, EHHEZ BIZONYÍTANI KELL!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése